Sara Bronner (MP) återvänder till politiken – föreslås bli nytt kommunalråd

Sara Bronner föreslås bli nytt kommunalråd för Miljöpartiet i Örebro kommun. Hon lämnade politiken för tre år sedan, men nu verkar en come-back nära. Så här skriver Sara själv på sin Facebooksida:

“För knappt tre år sen klev jag av samma roll eftersom jag behövdes mer för mina barn än vad jag räckte till. Nu har livet – och jag – landat på en helt annan plats och jag tror att jag har mycket mer kvar att ge politiken. I en lite bättre version än förra gången det begav sig. Medlemmarna ska säga sitt nästa söndag, och det finns fler än jag som är redo att ta uppdraget. Vilket alltid är bra i ett litet parti . Men bara att valberedningen föreslår mig känns himla fint och stort”, säger Sara Bronner.

foto: Miljöpartiet Örebro

,