Showdansskolan Entré flyttar in på Fredsgatan

Sedan starten 1997 har Marie Kühlers Showdansskolan Entré erbjudit dansglädje för människor i alla åldrar på Fabriksgatan och varje kvadratmeter i det gamla badhuset har använts till dans. Efter årsskiftet flyttar Entré till nya lokaler på Fredsgatan 14 och kan ta emot fler dansare i de rymliga lokalerna.

-Jag är så glad att vi hittat en ny plats där vår dansskola kan ta emot alla som vill dansa. Dansintresset är större än någonsin och med vårt breda utbud av stilar finns det något för alla, säger Maud Johansson, verksamhetsansvarig.

Den nya hemvisten har tre stora danssalar, med möjlighet till ytterligare en sal och är fullt tillgänglighetsanpassad. Salarna är rymligare och med mer utrymme för varje dansare samtidigt som det finns häftig belysning. Maud beskriver att det givetvis är med en gnutta sorg som de lämnar en plats som varit ett hem för elever och lärare i över två decennier. Många minnen har skapats med ekande skratt och dansdrömmar har fått liv. Men det finns ett stort pirr i magen att möta våren i de nya lokalerna tillsammans med lärarna.

-Vi tar med den familjära och positiva stämningen till Fredsgatan som dessutom är en plats där kulturen sitter i väggarna. Alla härliga danslärare kommer följa med och är laddade till tusen, säger Maud Johansson.

,