Wolt börjar leverera kosttillskott direkt till dörr

Wolt ingår ett samarbete med sportbutiken Golden Athlete som blir den första av sitt slag att koppla upp sig till leveransplattformen. Ett urval av Golden Athletes bästsäljande produkter inom tränings-och kosttillskott kommer att finnas tillgängliga för beställning i bland annat Örebro via Wolt med start i dag, den 15 november.

– Vi är oerhört glada att vara först ut som träningsföretag att koppla upp oss på en leveransplattform. Som e-handlare har vi en egen hemsida där vi säljer våra produkter, men vi kommer inte i närheten av att kunna erbjuda våra kunder en leverans inom 30 minuter. Vi på Golden Athlete strävar efter att kunna inspirera och engagera människor i deras mål att leva ett mer hälsosamt liv. Samarbetet med Wolt ger oss en unik chans att vidga vår marknad och komma närmare kunden, samtidigt som det underlättar för den enskilda konsumenten, säger Younes Laroussi, vd för Golden Athlete.

– Under pandemin har många kunder upptäckt fördelarna med hemleverans och det finns en ökad förfrågan på varor utöver livsmedel. När människor nu går tillbaka till rutiner utanför hemmet, vilket för många innebär att exempelvis gå till gymmet, så är samarbetet med Golden Athlete ett självklart val för oss för att kunna utveckla vår satsning på detaljhandel och tillgodose konsumenternas behov, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.