Tim skapar ljuden i den Magiska världen i Stadsparken

Den 4 december är det premiär för årets stora vinterevenemang i Örebro:
The Magic Forest. Nu stå det klart att den spektakulära ljusshowen, som i Stadsparken skapar tio magiska världar med hjälp av 100 000-tals LED-dioder, får sitt eget soundtrack.

-Besökarna kommer att uppleva det både dramatiskt och lekfullt, säger Rebecca Larserö, projektledare på Örebrokompaniet.

Nu står det klart att lokale låtskrivaren och producenten Tim Larsson från Örebro står bakom The Magic Forests eget soundtrack. Tim är sedan många år tillbaka ett välkänt namn i Örebro och även globalt då han genom åren haft ett antal listettor runt om i världen tillsammans med artister som Celine Dion, Oliver Heldens och Susan Boyle. Tim har även medverkat i Melodifestivalen mer än 20 gånger.

-Vi är jätteglada för att Tim ville vara med och tonsätta parken. Det blir både dramatiskt och lekfullt och vi tror att besökarna kommer att känna ännu större wow-känsla tack vare musiken som adderas, säger Rebecca Larserö.

källa/ foto: Örebrokompaniet

,