Anders Bagge på Vinterfestivalens scen – som sångare

Det är inte ofta den folkkäre musikprofilen Anders Bagge, ställer sig på en livescen, han är ju lite som tjuren Ferdinand och vågar inte riktigt sjunga för publik. Men nu gör han ett unikt framträdande inför publiken på Örebro Vinterfestival den 4 december.

– Jag känner mig både glad och stolt, säger han. Efter Masked Singer fick jag blodad tand och det känns extra kul att få sjunga live för Örebropubliken tillsammans med husbandet under ledning av Peter Tikkanen.

Örebro Vinterfestival består av tre programpunkter vilka är matmarknaden En Smak av Örebro, premiärtändningen av The Magic Forest och Jubileumskonserten för att fira Örebrobostäders 75-årsjubileum.

-Vi på ÖBO är jätteglada för att vi kan ha en vinterfestival som lyser upp i vintermörkret. Vi tror att det blir en härlig kväll med många fantastiska artister och uppträdanden. För oss är det speciellt kul, eftersom ÖBO fyller 75 år i år och det känns bra att vi nu kan få tillfälle att fira det tillsammans med örebroarna, säger Harriet Arnold, chef för kommunikation & marknadsföring på ÖBO.

,