Tobias och Tim har med en låt i Melodifestivalen

En artist med miljardstreamingar, tidigare vinnare, totala nykomlingar och rutinerade Mello-artister – så ser mixen i Melodifestivalen 2022 ut. Idag släpps 14 av de 28 tävlande bidragen som bjuder på namn som Anders Bagge, John Lundvik, Cazzi Opeia, THEOZ och Klara Hammarström. 

THEOZ låt Som du vill är skriven av bland andra Tobias Lundgren och Tim Larsson från Örebro
– Det känns så roligt att få berätta om årets tävlande bidrag. I startfältet finns flera revanschsugna artister, tidigare vinnare är tillbaka och rocken står stadig. Vi kommer att mötas av uttryck som vi inte hört i Mello på några år, nya konstellationer, etablerade namn som överraskar och flera oetablerade artister som kommer att vinna publikens hjärtan, säger tävlingsproducenten Karin Gunnarsson.

källa/ foto: SVT