Fler tågturer i Mälardalen – snabbare till Arlanda

Satsningen på regionaltågstrafiken i Mälardalen fortsätter. Från och med den 12 december kommer det att finnas både fler Mälartåg på spåren och fler avgångar i tidtabellen. Resenärer i Örebro län får bland annat snabbare och smidigare förbindelser till Arlanda utan byte i Stockholm samt fler avgångar i rusningstid till och från Stockholm.

– Nu blir Mälardalslivet ännu lite bättre. Sveriges tillväxtmotor, Stockholm-Mälardalen, får nu fler tåg och nya avgångar till nytta för sömlöst pendlande till jobbet, skolan eller nära och kära. Med pendlaren i fokus gör vi vad vi kan för att det ska bli lättare att leva och verka i hela vår region, säger Kristoffer Tamsons (M), styrelseordförande Mälardalstrafik och trafikregionråd Region Stockholm.
,