Detur flyger charter från Örebro till Grekland och Turkiet

Under juni månad startar Detur charterresor till Grekland och Turkiet från Örebro Airport, och redan till julhelgen finns resor till Rhodos och Antalya bokningsbara på detur.se, meddelar flygplatsen.

– Det känns roligt att kunna ge boende i Örebroregionen den enkla vägen till semestern på Rhodos och Turkiet. Vårt erbjudande är prisvärda paketresor och flyg till destinationer med sol, bad och kultur av hög klass för alla, säger Yigit Tezel som är Marknadschef på Detur i Norden.

​​- En riktig julklapp, både Turkiet och Rhodos är mycket uppskattade destinationer från Örebro. Flygplatsens mål är att erbjuda tillgänglig kommunikation för alla invånare som bor i Mellansverige. Researrangören Detur är en trygg aktör som har funnit länge, men som faktiskt nu gör premiär hos oss på Örebro, vi är nöjda för satsningen och hälsar Detur välkomna med förhoppning om ett långt samarbete säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

källa/foto: Örebro Airport/Detur

,