TBS blev årets UF-skola – vann reklamtid på TV4 för en kvarts miljon

I maj 2021 utsåg Visma Spcs Thoren Business School i Örebro till Årets UF-skola. En del av vinsten var reklamtid till ett värde av en kvarts miljon kronor, denna veckan börjar den reklamfilm som skolan tagit fram under hösten visas i TV4 Hälsingland.

– Vi är otroligt stolta över att vinna priset som årets UF-skola i Sverige 2021. Bakom vinsten ligger ett långt och gediget arbete av personal och elever för att främja och lyfta entreprenörskap för alla elever, på samtliga program på skolan. TBS Örebro andas och lever entreprenörskap där vår UF-verkstad på fredagar är ett tydligt exempel. Filmen återspeglar känslan av att alla elever har möjlighet att nå sin fulla potential både inom entreprenörskap och andra ämnen i våra fina nya lokaler, säger Fredrik Berg, rektor på Thoren Business School Örebro.

,