Dubbla vernissager i dag på Kulturkvarteret

Lördag den 15 januari öppnar två utställningar på Kulturkvarteret. På Örebro konsthall öppnar Stretch the Living med Sophi Vejrich och i Volymen är det vernissage för Svensk Forms designutställning Röster som håller.

Kulturkvarteret slår till med två vernissager på samma dag, lördag den 15 januari. Klockan 11.00 slår Örebro konsthall upp portarna för en ny utställning med Sophi Vejrich med titeln Stretch the Living. För att undvika trängsel blir det en drop in-vernissage fram till klockan 15.00 då det blir konstnärssamtal med konstnärerna Sophi Vejrich och Filippa Arrias samt kulturskribenten Camilla Hammarström.

Klockan 14.00 bjuder Svensk Form Örebro län in till vernissage i Volymen för designutställningen Röster som håller. Svensk Forms VD Mats Widbom talar. För att delta i invigningen krävs giltigt vaccinationsbevis. Själva utställningen visas på Bokhyllan en trappa upp från entrén och går att se redan från klockan 11.00.

källa/ foto: Kulturkvarteret Örebro

,