På måndag öppnar vaccinationsmottagningen på Conventum

Vaccinationsmottagningen på Conventum Arena öppnar igen på måndag. Lokalerna kommer att byggas upp på liknande sätt som förra gången.
– Det känns jättebra att vi kan öppna i en rymlig lokal för att kunna ta emot fler på kort tid. Smittan ökar i samhället och vaccination är en viktig del i att få stopp på pandemin. Vi erbjuder fortsatt drop-in för dig som ska ta första dosen, berättar Eva Slätmo, ordförande i styrgruppen för vaccination.

Conventum Arena har kapacitet att ta emot minst 4 400 personer per dag fördelat på 25 vaccinationsstationer. Lokalerna kommer att byggas upp på liknande sätt som förra gången.– Vänta inte med din vaccination! Vi vill åter igen uppmana alla som är 12 år eller äldre att vaccinera sig nu oavsett om de ska ta dos 1, 2 eller 3. Genom att vaccinera sig minskar man risken för att bli allvarligt sjuk i covid, säger Eva Slätmo.