Brolle och Jack hyllar Cornelis

”Visor och Grimascher” är en hyllning till Cornelis Vreeswijk där Jack och Brolle tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt. Föreställningen ger en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på unika berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.

Första turnén påbörjades våren 2020 men avslutades först hösten 2021 på grund av pandemin. Turnén blev hyllad av såväl kritiker som publik och nu har Jack och Brolle bestämt sig för att förlänga succéturnén.

Nypremiär blir det i Värnamo den 7 april och totalt kommer tolv städer få besök av ”Visor och Grimascher” med final i Linköping den 1 maj 2022. Den 30 april spelar de på Hjalmar Bergman-teatern i Örebro.

Medverkande: Jack Vreeswijk – Gitarr och sång, Brolle – Gitarr, piano och sång, Love Tholin – Gitarr.

källa/ foto: wereckipr