Nu släpps Kulturkvarterets egna bokningar

Artisterna Louise Hoffsten och Myra Granberg samt komikern Fredrik Andersson är Kulturkvarterets första egna bokningar. I april blir det full volym på största scenen och biljetterna släpps imorgon. –Vi vill ge örebroarna ett brett utbud och det här är bara början. Men en stark start som vi är glada att presentera, säger Jesper Hellqvist, produktionsledare på Kulturkvarteret.

Vecka 16, direkt efter påsk, är det premiär för Kulturkvarteret presenterar. Konceptet är tänkt att vara brett och komplettera det övriga programmet. Nu släpps de första bokningarna; högaktuella Myra Granberg, blueslegenden Louise Hoffsten och en stand up-klubb med Fredrik Andersson.

– Vi är örebroarnas hus och jobbar hårt för att boka akter som tilltalar olika målgrupper, startfältet visar redan på variation och mer kommer det bli, säger Jesper Hellqvist, produktionsledare för Kulturkvarteret.

Fler bokningar är på gång och även olika återkommande koncept, som klubbkvällar med influencer från hela världen. Planen är även att stand up-kvällarna ska bli återkommande med en blandning av nationella och lokala namn, med Örebrokomikern Jerry Prütz som stående konferencier.

– Det är viktigt att lyfta lokala kulturutövare i samband med större bokningar, jag kommer att boka örebroakter som support så ofta jag bara kan, säger Jesper Hellqvist.

källa/ foto: Kulturkvarteret/Karin Foberg

PROGRAM
Måndag 18 april – Stand up med Fredrik Andersson + support Ben Kersley, konferencier Jerry Prütz.
Fredag 22 april – Louise Hoffsten.
Söndag 24 april – Myra Granberg.

,