Jimmy Nordengren toppar Centerpartiets lista i Örebro

Jimmy Nordengren toppar Centerpartiets lista i Örebro kommun. Centerpartiets nuvarande kommunalråd Jimmy Nordengren har med stort stöd från medlemmarna valts som nummer ett på Centerpartiets kommunfullmäktigelista inför valet.

Jimmy Nordengren har lång erfarenhet inom skolan och har närmast arbetat i ledande position som rektor under flera år. Han har varit politiskt aktiv sedan 2006 och har ett stort engagemang för att skapa en hållbar utveckling för både människor och miljö. I oktober 2020 tillträdde han som kommunalråd för Centerpartiet i Örebro och har nu valts som Centerpartiets toppnamn i kommunen inför valet 2022.

-Jimmy Nordengren är en stark ledare som redan har ett stort förtroende i vårt parti. Genom stöttande engagemang och lagkänsla internt i partiet, lyhördhet ut mot medborgarna och med en tydlig kompass i centerpolitiken spelar han en viktig roll för kommande mandatperiod, säger Anna Heder, sammankallande i nomineringskommittén.

På valsedeln för kommunalvalet i Örebro kommer Jimmy Nordengren stå högst upp som representant för Centerpartiet. I Toppen finns även följande kandidater: Anna Ekström, Anders Olsson, Abdulrahman Ibrahim Muhammed, Gunhild Wallin, Alexandra Royal, Elisabeth Malmqvist, Maria Comstedt, Xerxes Åkerfeldt och Tina Fingal Swens

-Jag är otroligt tacksam för förtroendet och kommer göra allt jag kan för att skapa ett ljusare, tryggare och grönare Örebro där du som medborgare själv kan bestämma över ditt eget liv. Att dessutom arbeta tillsammans med detta fantastiska team i Centerpartiet Örebro känns otroligt bra, säger Jimmy Nordengren.

källa/ foto: Centerpartiet

,