Vaccineringen flyttar tillfälligt in på Club 700

Den 12 mars flyttar vaccinationsmottagningen i Örebro tillfälligt till Club 700. Besökare som ska vaccinera sig mot covid-19 hänvisas till Club 700 på Drottninggatan 42 under några veckor framåt, meddelar Region Örebro län.
Anledningen till flytten är att Conventum arena är bokad för andra arrangemang.

”Att då istället få vara på Club 700 och i samma geografiska område känns bra”, säger Anders Swenson, verksamhetschef för vaccinationsmottagningen.

Att lokalen på Club 700 är något mindre än ytan man disponerar på Conventum är inget problem. Regionen kommer ha fortsatt god tillgänglighet till vaccination även på Club 700 för alla som vill och behöver vaccinera sig.

”Det passar vårt förväntade tryck på vaccination att vara på Club 700. Så vi hoppas att alla de som ännu inte har vaccinerat sig med de rekommenderade doserna nu tar tillfället i akt och bokar tid eller kommer på drop-in” säger Anders Swenson.

Han berättar att det blir några fler flyttar av detta slag mellan Conventum och Club 700 under våren, och från och med mitten av maj flyttar verksamheten in på Club 700 över sommaren.