Här blir det kosläpp i maj – “något roligt att se fram mot”

“Efter två år med digitala kosläpp på grund av pandemin bjuder Arla äntligen in allmänheten till gårdar runtom i Sverige för att umgås, dricka mjölk, äta bullar och titta på skuttande kor som ger sig ut på grönbete”, skriver Arla i en pressinformation.

Den 7 maj är det kosläpp på Svalgården utanför Odensbacken.

”Att uppmärksamma allt det viktiga arbete som görs på svenska mjölkgårdar är viktigare än någonsin. Och med det mörker vi ser i världen just nu behöver vi lite ljus och något roligt att se fram mot. Ett tillfälle att träffas, umgås och titta på kor som skuttar ut i våren. Vi är många som längtar efter det, inte minst våra ägare. Och givetvis bjuder vi på bullar och mjölk”, säger Fredrik Larm, eventansvarig på Arla. 

källa/ foto: Arla