Annika Herlitz kör Disneyshow på marknadsafton i city

I sommar åker Annika Herlitz på sommarturné med sin Disneyshow. Den 2 juni kör hon showen under marknadsafton i centrala Örebro.

Sedan 2015 har Annika turnerat runt om i sommar-Sverige med en oerhört uppskattad Disney-inspirerad show. Hon sjunger ofta tillsammans med olika körer och medverkar som gästartist i olika sammanhang. Hon är även en flitigt anlitat körsångerska och har bland annat arbetat med Tommy Körberg och Björn Skifs.

-Vintern 2020 hade Frost 2 precis haft premiär och jag såg fram emot en härlig turnésommar. Sen kom pandemin… Två år och en bebis senare får jag äntligen träffa publiken igen och det ska bli så kul. Jag hoppas få träffa mängder av både stora och små Frost- och Disneyfantaster runt om i Sverige, säger Annika Herlitz.

Annika Herlitz har arbetat som musikalartist sedan 2008 då hon gick ut Balettakademiens 3-åriga musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har sedan dess setts på scener som Göta Lejon, China teatern och Nöjesteatern i föreställningar så som ”High School Musical”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Jersey Boys” och ”Evita”.

foto: Calle Elf

,