Många längtar till värmen – Ving fullbokad i påsk

Sedan 2019 har Ving inte haft någon avgång runt påsk från Örebro Airport, men lagom till årets påsk kan örebroarna åter glädjas åt direktflyg till Gran Canaria. Och avgången har varit minst sagt eftertraktad och är nu fullbokad.

– Det känns jätteroligt att vi äntligen är tillbaka med vår populära påsklovsresa från Örebro. Vi vet hur uppskattat det är att resa från sin regionala flygplats och vi kan konstatera att många Örebroare hellre vill leta sina påskägg i sanden än i Sverige. Och vill man hellre resa iväg lite senare i vår och sommar så drar vi lite senare i april även igång vår sommartrafik till både Mallorca och Rhodos dit vi också flyger med vårt eget flygbolag, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Med start den 22 april flyger Ving direkt till Mallorca på fredagar med Sunclass Airlines från Örebro Airport. Ving erbjuder även resor till Rhodos varje söndag med start den 24 april, även det med det egna flygbolaget. Under sommaren kan örebroarna även resa till Turkiet under perioden 18 juni-24 september och till Cypern från 16 maj till 3 oktober.


källa/ foto: Ving