Shirley Clamp firar nästan 20 år på scen

I höst åker Shirley Clamp ut på turné med den kritikerrosade föreställningen “Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt”. Hon kommer till Hjalmar Bergman-teatern den 24 september.

“Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” är showen Shirley Clamp alltid velat göra men aldrig vågat. Det kommer att bli en kväll med humor, livemusik och sång i världsklass. En föreställning om en person med en stor röst men svajig självkänsla som blivit bortvald av sin pappa, som trots sin bakgrund ger sig in i en bransch där allt handlar om att bli vald. På scen har Shirley Clamp även med sig ett femmannaband. 

– Tänk att tiden nu är här, när jag får möta min publik ute i landet med min föreställning som jag är så otroligt stolt över. Jag måste erkänna att det känns lite pirrigt men mest av allt är jag lycklig och väldigt förväntansfull. Shirley Clamp.

foto: Daniel Stigfeldt