Vänsterpartiet planerar för 1 maj – på plats på Våghustorget

2020 och 2021 var 1 majfirandet helt digitalt. Men i år, på arbetarrörelsens internationella högtidsdag, arrangerar Vänsterpartiet Örebro tillsammans med Ung Vänster Örebro ett 1 maj i helt fysisk form. De sista förberedelserna pågår nu för fullt, och på söndag är det dags.  

“Vårt parti och våra partiföreningar i hela landet växer. Medlemsantalet har ökat rejält det senaste året och det är många som vill hjälpa till i kampen för jämlikhet och klimaträttvisa”, säger Linn Josefsson ordförande i partiföreningen.  

Hålltider: ​11:30 – Samling med festligheter i Slottsparken.​12:30 – Avgång från Slottsparken.​13:00 – Tal, musik och festligheter på Våghustorget​.

Talare på Våghustorget:​Nadja Awad – Kandiderar till riksdagen​Jessica Carlqvist – Kandiderar till regionfullmäktige​Martha Wicklund – Kommunalråd, Vänsterpartiet Örebro kommun Konferencier: Cecilia Lönn Elgstrand 

,