Här är Scandics nya hotell vid Resecentrum

-Scandic Örebro Central är ett viktigt tillskott på hotellmarknaden i Örebro och vi skapar en knutpunkt för affärs- och fritidsresenärer där stad och hotell sömlöst flyter ihop till ett vardagsrum. Gäster kan kort och gott, enkelt återvända hem till hotellet för en god natts sömn i ett mycket centralt läge. Vi ser mycket fram emot att nu få driva hotell i en pulserande fastighet med många personer i omlopp, säger Jimmy Myhrinder, hotelldirektör för Scandic Örebro Central.

Genom öppningen av Scandic Örebro Central utökar bolaget sitt totala rumsutbud i staden till 596 rum och blir Örebros största hotellaktör.

“Beläget ca 200 meter från Örebro Centralstation, i mitten av ett nytt snabbväxande stadsutvecklingsprojekt har stadens nya landmärke öppnat sina dörrar. Direkt innanför entrén möts gäster och besökare av en stor och öppen social lobby, designad av arkitektbyrån Wingårdhs”, skriver bolaget i en information.