Veronica Maggio till Humlehagen i sommar

Hon har slagit publikrekord på Gröna Lund i Stockholm tre kvällar i rad, vunnit alla priser som går att vinna och har över 1 miljard streams på Spotify. I sommar är det dags för Sveriges största artist- och livedrottning att bege sig ut på turné igen! Den 6 augusti kommer hon till Glanshammar och Humlehagen.

“Vissa turnéer vill jag återuppfinna allt, både visuellt och musikaliskt. I år är ett sånt år! Jag längtar efter mycket av allt. Jag vill känna att spelningen är en egen värld och att det finns ett tydligt innan och efter när vi spelat”, säger Veronica Maggio.

“Nu är sommarens alla artister släppta och fantastiskt kul att just Maggio avslutar sommaren i Humlehagen. Veronica har varit på gång ut till oss i flera år och väldigt roligt att vi till sist fick det att gå i lås!” säger Ki Sandholm på Kulturaktiebolaget.

“Jag ser fram emot en idyllisk sommarkväll med Maggios underbara musik som ljuder över sommarängarna!” säger Mirjam Sandberg från Humlehagen.

Sommarens program i Humlehagen
17/6 – Melissa Horn
2/7 – Daniel Adams-Ray
9/7 – Thomas Stenström
16/7 – KALAS-festival – 2 scener, 7 band!
Markus Krunegård, bob Hund, Cherrie, David Ritschard, Johnossi, Gina Dirawi och Esther.

6/8 – Veronica Maggio

foto: Olof Grind