Branschfolk klara för Live at Heart – “träffas och diskutera framtiden”

Karin Gunnarsson, Fredrik Strage, David Mortimer-Hawkins och Bernard Löhr är några av namnen som kommer till festivalen Live at Heart i Örebro. Förutom festivalens fokus att skapa en mötesplats för svensk musikbransch pågår arbetet med att boka artister. Dessutom inleder Live at Heart ett långsiktigt samarbete med Svensk Live för att skapa nya mötesplatser för svensk och nordisk musikbransch.

– Det är viktigt att branschen har möjlighet att träffas och diskutera framtiden. På det sättet kan vi skapa förutsättningar för en krisdrabbad bransch att återstarta och växa sig stark igen, säger Joppe Pihlgren, verksamhetsledare på Svensk Live.

– Vi har siktet inställt på att skapa en efterlängtad och inspirerande mötesplats och det känns oerhört kul att idag presentera flera tunga namn från Svensk musikindustri, säger Martin Qvarfordt, vd för Live at Heart.

,