OpenArt växer – här är de nya platserna för sommarens utställningar

Under OpenArt i sommar visas ett 80-tal konstverk och performances, och i år har utställningsområdet expanderats till att även inkludera delar av Stadsparken och Wadköping. “En stor del av årets konst presenteras utomhus men det kommer också erbjudas utställningsytor inomhus. I Vågen Gallerians nedre plan finns ett stort utställningsrum där konst från världens hörn samlas. Här kommer även skapandeworkshopen Konststaden att hålla till där besökare tillsammans får utforma platsen genom att bygga egna konstverk och hus i kartong”, informerar arrangören.

I Örebro konsthalls nya lokaler och inne på Kulturkvarteret kommer konstverk ställas ut och även skapande och konstnärssamtal erbjudas under sommaren. Konst hittas även inne i Nikolaikyrkan, Galleria Oscar C, Krämaren och på Konsthantverkarna.

OpenArt pågår mellan 18 juni – 4 september.

arkivbild

,