Örebro kommun startar podd – “berätta om planer och visioner för framtiden”

Nu lanserar Örebro kommun podden Läget Örebro. – Vi testar ett nytt och mer underhållande sätt att berätta för örebroarna hur och varför Örebro växer. Med podden Läget Örebro vill vi berätta om planer och visioner för framtiden, men också förklara varför det ibland blir stökigt med till exempel avstängda gator, säger Erik Blohm, förvaltningschef på Stadsbyggnad.

– Örebroarnas åsikter är viktiga för oss och vi vill att de är delaktiga i samtalet om Örebros utveckling. Vi hoppas att denna podd ska bidra till att fler örebroare får förståelse och kunskap om hur Örebro utvecklas och att fler vill engagera sig i frågorna – för det är vi tillsammans som utvecklar Örebro, säger Erik Blohm.

Podden har en berättarröst som varvas med musikinslag och intervjuer med tjänstepersoner på Örebro kommun som på olika sätt arbetar med stadsutveckling. Varje avsnitt är cirka 10-15 minuter.

,