Här är tipsen för sommaren i Örebro – Kulturkvarteret fylls med utställare på onsdag

Örebrokompaniet och City Örebro bjuder in till en dag fulladdad med sommar. 
“Sommaren närmar sig i snabb takt- en sommar fullmatad med roliga evenemang och aktiviteter här i Örebro. Vi vill tipsa om roliga aktiviteter och evenemang som händer i vårt fina Örebro och bjuder in till Örebrodagen- en mingelmässa på Kulturkvarteret som vänder sig till alla som vill veta mer om sommaren i Örebro 2022”, hälsar arrangörerna.

Tid: 25 maj, kl 12:00-18:00
Plats: Entrén Kulturkvarteret 

Smakprov på utställare: Open Art, Wadköping, Stadsträdgården, Gustavsvik, Live at heart, Örebro slott, Smakrika Örebro, Agro Örebro, Wadköpings matmarknad, Skybar Svampen, Örebro Teater, Kulturkvarteret, Humlehagen & Kulturaktiebolaget, Bergslagen cycling, Svalbo Café, Vinöns Värdshus, Gin & Tonic Festival 2022, Länsstyrelsen, Hushållningssällskapet, Turistbyråshopen, City Örebro och Örebrokompaniet. 

, ,