Kommunalrådet Ullis Sandberg (S) kandiderar inte för kommande mandatperiod

Ullis Sandberg har i fem år arbetat som kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsområdet och har nu meddelat partiet att hon inte kandiderar till uppdraget ännu en mandatperiod. 

“Som kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsområdet har Ullis arbetat med fysisk utveckling av Örebro, ett mer hållbart och klimatsmart samhälle i ett växande Örebro. Exempel på detta är förutsättningar för en mer effektiv kollektivtrafik, smarta energilösningar i bostadsområdet Tamarinden och utveckling av naturreservat och lekotoper”, skriver Socialdemokraterna i en information.  

– En fråga som varit väldigt viktig för mig är att fortsätta arbetet med Oset och Rynningeviken. Att vi har fått till ett samlat grepp för utvecklingen av Hjälmaren, både inom vår egen kommun men samverkan med andra är väldigt roligt, säger Ullis Sandberg.