Tempeludden går in i Laget.se – “fantastiska möjligheter att utveckla erbjudandet för svensk föreningsidrott”

Tempeludden, vars grundare även är ungdomstränare i fotboll, investerar i Örebroföretaget laget.se och inleder ett långsiktigt partnerskap tillsammans med bolaget. 

Laget.se är den marknadsledande digitala plattformen för svenskt föreningsliv. Tillsammans med befintliga ägare och personal i bolaget är ambitionen att fortsätta utveckla företaget och ytterligare stärka erbjudandet för Sveriges idrottsföreningar.   

“Vi är mycket glada över vår nya delägare Tempeludden. Tempeludden har gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling av nischade mjukvarubolag. De tillför dessutom utökade finansiella muskler. Vi och Tempeludden delar helt visionen Fler i Idrott och har en gemensam målbild där vi ska växa vår verksamhet ordentligt. Med Tempeludden som stark och långsiktig partner har vi fantastiska möjligheter att fortsätta utveckla erbjudandet för svensk föreningsidrott och fortsätta ta marknadsandelar”, säger Helena Folcker, vd på Laget.se.

Vi på Tempeludden ser fram emot att stötta bolaget framöver och tillsammans med befintliga ägare, ledning och personal ytterligare stärka erbjudandet mot svenska föreningar och säkerställa att vi är det bästa stödet för svensk föreningsidrott”, säger Richard Treffner, vd på Tempeludden.

foto: Laget.se