Staffan Ernestam ställer ut konst – och turnerar med Mats Ronander

Staffan Ernestam har många strängar på sin lyra, han är gitarrist, sångare, textförfattare, kompositör och bildkonstnär. Dessutom har han 2017 gjort sitt eget program i serien Örebropratarna (se länk). I sommar åker Staffan på turné med Mats Ronander och har dessutom konstutställning på Strandberg Elofsruds Konst i Västra Ämtervik.

Läs mer här:

https://www.strandbergelofsrud.com/

-Det ska bli underbart att åka ut med vännen Malla i sommar. Vi har jättekul tillsammans och det ska bli kul och dela scenen igen, berättar Staffan Ernestam.

Turnéplan med Mats Ronander i sommar
14 juli – Sommarscen – Växjö
15 juli – Skuggans Café – Enköping
16 juli – Källa Hembygdsförening – Löturp
30 juli – Visfestivalen Holmön – Umeå
13 aug – Café Notholmen – Tyresö
3 sep – Officersmässen – Västerås
23 sep – Svampen – Örebro

Som bildkonstnär har Staffan verkat mer i det dolda. Trots det har han ställt ut sina verk på flera platser runt om i hela Sverige som bland andra Ekerums Konsthall, Örebro Slott, Stockholm Art Fair, Sliperiet Konsthall, Galleri Rönnqvist och Galleri Nord. I sommar ställer Staffan ut mixed media och grafik på Strandberg Elofsruds Konst mellan den 28:e juli – 14:e augusti. Vernissagen sker torsdagen den 28 juli klockan 16.00.

“Utställningen Retrospektiv är en sammanfattning av vad jag gjort under de senaste åren. Akryl, mixedmedia och grafik. En tillbakablick sett genom vindrutan. Det skall bli spännande att ställa ut i Värmland igen efter drygt 10 år. Retrospektiv är min första utställning sedan pandemin drog igång” fortsätter Staffan Ernestam.

foto: Bengt Kallenberg

Örebropratarna 2017: