Bjurfors har rekryterat 30 nya mäklare – Anton Lindström är ny på kontoret i Örebro

Bjurfors växer snabbt och kan nu presentera 30 namn till kontor på flera orter runt om i Sverige. – Det är en del i vår rekryteringsoffensiv för att möta efterfrågan och samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige. Anton Lindström är ny på Bjurfors kontor i Örebro.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt och det innebär förstärkningar av mäklarteamen. Bara under våren och försommaren har 30 nya mäklare rekryterats.

– Bjurfors har växt enormt mycket på kort tid och det känns jätteroligt att vi kan fortsätta satsa och rekrytera även i en tid när marknaden är lite skakig. Vi har sagt att vi ska ha de bästa medarbetarna i mäklarbranschen och här är det en mix av erfarna mäklare med starkt track record och nya hungriga mäklare som vi knutit till oss. De kommer var och en att bygga vårt varumärke ännu starkare och hjälpa oss att ta nya marknadsandelar, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.