Nu har Tillsammans öppnat på Behrn Arena

Klassiska restaurang 4:e våningen på Behrn arena heter numera Tillsammans. – Vi slår upp portarna nu och välkomnar örebroare att komma in för att konferera, luncha, äta middag med nära och kära eller bara komma och hänga i vår lounge med en god drink eller ett glas vin, säger Adam Dagdelen, VD Dagdeg Holding AB. 

-Det är gamla restaurang 4.e våningen som nu mer har ett nytt koncept med kvällsöppet. Vi vill betona att restaurangen tidigare har tolkats som bara idrottsanknuten, men så är det inte nu. Det är en restaurang som riktar sig mot allmänheten. Målgruppen 25 år uppåt, säger Adam Dagdelen.

Restaurangen är ombyggd och en varm miljö har skapats med ett öppet kök, två barer, loungedel med en fantastisk utsikt över stan. Menyn innehåller klassiska svenska och europeiska rätter ex. Biff Rydberg, Moule Frites, Hallon Pavlova. 

Vår ambition att servera mat och dryck med de bästa råvarorna och göra det svåra enkelt. Man känner igen rätterna, enkla smaker med kvalitet, säger Adam Dagdelen.

foto: Tillsammans