De är årets företagare i länet

Årets företagare i Örebro län 2022 är Davide Lindqvist och Sandra Walther som tillsammans driver Krogen som inte finns. Här är motiveringen från organisationen Företagarna:

“Genom att fokusera på det nära och kära utvecklar dessa företagare inte bara sitt eget koncept utan bidrar till andra småföretagares framgång, och det på flera ställen i vårt län. Med en imponerande kreativitet, tillfälligheter och smarta, snabba beslut, som blev till bra beslut, drivs duon ett spännande och unikt upplägg i en tuff bransch med stenhård konkurrens. Och kunderna bara älskar – det som inte finns. Årets företagare i Örebro län: Davide Lindqvist och Sandra Walther”.

Årets unga företagare i Örebro län 2022 är syskonen Mikaela och Lukas Julher.

Motivering:

“Företagare är problemlösare, de ser en utmaning och finner en lösning. Och de gör det bra! Precis så kan Örebroduon som blir Årets unga företagare i Örebro län beskrivas. Problemet handlar om planetens överlevnad, och målet är att göra skillnad för havets djurliv och skapa en ren framtid för våra hav. Med 20 ton plast borta från västkusten hittills driver företagarna på förändringen med en imponerande målmedvetenhet. Grattis Mikaela och Lukas Julher, ni inspirerar oss alla”.

källa: Företagarna

Läs mer här:

https://www.foretagarna.se/nyheter/orebro-lan/2022/augusti/syskonduo-korades-till-arets-unga-foretagare-i-orebro-lan-2022/