Hon är ny vd för City Örebro

Den 1 oktober tillträder en ny vd för City Örebro. Valet föll på Armina Ilijasevic, som närmast kommer från en roll som marknadsansvarig för galleriorna Vågen & Krämaren i Örebro.

“De senaste sex åren har Armina Ilijasevic jobbat med utvecklingen av Vågen & Krämaren, samt med gallerian Kvarteret Igor i Västerås. Hon har därmed stor erfarenhet av handel och kunskap om hur du, genom samarbete med andra intressenter, kan jobba för att utveckla ett attraktivt city”, meddelar City Örebro.

– Jag är otroligt glad och tacksam för förtroendet från styrelsen och ser framemot att utveckla City Örebro tillsammans med teamet. Vi kommer att lägga stort fokus på att vara nära våra medlemmar, utveckla vår stadskärna och jobba aktivt med att skapa flöden in till stan. Jag ser fram emot att få träffa er alla i vår unika stadskärna.

källa/ foto: City Örebro