Ving ska på nytt flyga från Örebro till Kroatien

Nästa sommar blir det återigen möjligt att resa direkt till Split från Örebro Airport. “Senast Ving erbjöd Kroatien från Örebro var 2019, innan pandemin, men under september månad 2023 vänds åter blickarna mot det populära turistlandet på Balkan. Under hela sommarsäsongen erbjuder Ving även direktcharter till Mallorca, Rhodos och Cypern”, meddelar bolaget.

– Vi vet hur uppskattad vår charter är från regionalflygplatserna och till Kroatien kan vi dessutom erbjuda attraktiva lördagsavgångar. Det är en perfekt destination under sensommaren om man vill förlänga semestersäsongen och blir ett fint komplement till Mallorca, Rhodos och Cypern dit vi flyger under högsommaren. Vi får verkligen ett gediget och brett sommarerbjudande från Örebro nästa år som vi tror kan passa alla smaker, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

– Det är mycket glädjande att Kroatien på nytt finns med i programmet från Örebro, ett efterlängtat resmål. Dessutom att Ving erbjuder fler trygga favoriter som Rhodos, Cypern och Mallorca gör att sommarens resor från flygplatsen snabbt kommer att bokas. Vi hoppas hälsa många nya och gamla resenärer välkomna, säger Mikael Smedberg, vd Örebro Airport.

källa/ foto: Ving/ Ted Lindholm
,