“Ankan” till Örebro i december – “Det blir personligt men inte privat”

Fredag 16 september är det äntligen dags för komikern Anders “Ankan” Johanssons att sjösätta sin första soloshow Alla känner Ankan. Premiären går av stapeln i komikerns hemstad Malmö och föreställningen åker därefter ut på Sverigeturné. Alla känner Ankan besöker under hösten bland annat Örebro, Stockholm, Göteborg, Vara, Linköping och Karlstad. Han gästar Hjalmar Bergman-teatern den 10 december.

– Alla känner Ankan blir en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. Det blir personligt men inte privat som man säger, säger Anders “Ankan” Johansson.

foto: Kahlo