Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding hyllar ABBA-Björn och Benny

Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding är redo för att möta publiken igen med succéshowen “Thank You For the Music”. Turnén gästar Örebro och Conventum den 3 november.

“En hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från några av landets största stjärnor. Det bjuds på det absolut bästa från både BAO, Chess, Kristina från Duvemåla och Mamma Mia m.fl. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Karin Funk sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Showen rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna”, skriver arrangören.