Här får du vara med och skapa en dansföreställning

Tänk er en föreställning där publiken går in, men dansar ut. Dansscen Örebro presenter Festen, en houseklubb förklädd till föreställning! När koreografen Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.

Alla som deltar på Festen är också med och skapar den. Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans, skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.

Datum: 14 september 2022.
Tid: kl. 19.
Plats: Kulturkvarteret, Volymen.

Föreställningen turnerar med Dansnät Sverige hösten 2022.