Kay Pollack föreläser i Örebro

Kay Pollak kommer till Örebro den 8 november med en föreställning om hur våra tankar påverkar oss. “En kväll med mycket skratt där Kay delar med sig av det bästa som livet lärt honom”, enligt arrangören.

Kay Pollak är även tillbaka med en ny bok efter bästsäljande Att välja Glädje och Att växa genom möten. Hans böcker har nått hundratusentals läsare och blivit uppskattade livsbiblar för många. Den nya boken, Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget, kan ses som den stora uppföljaren till och en fördjupning av succén Att välja Glädje.

Datum: Den 8 november

Tid: 18:00-21:00

Plats: Hjalmar Bergman Teatern, Örebro

Kay Pollak är 84 år och har snart föreläst i 40 år, i Sverige har mer än en halv miljon människor lyssnat till hans föreläsningar. Kay har skrivit böckerna Att växa genom möten och Att välja glädje, som tillsammans har sålts i över en miljon exemplar i Sverige. Han är även regissör och känd för bland annat den Oscarsnominerade filmen Så som i Himmelen.