Smash into Pieces tävlar i Mello

Nu har samtliga 28 bidrag i Melodifestivalen 2023 presenterats. Det är ett brett och folkligt startfält med internationell inramning. Här återfinns både dansband, visa, rock och partypop. Mello-premiär blir det den 4 februari i Göteborg, och finalen avgörs den 11 mars i Stockholm. Örebrobandet Smash into pieces tävlar i den fjärde deltävlingen med låten Six feet under.
– Att kunna presentera ett startfält som innehåller både Eurovisionvinnaren Loreen till EPA-fenomenet Elov & Beny känns helt fantastiskt roligt. Här samsas välkända artister som gjort avtryck i programmet tidigare med artister som må vara debutanter i Melodifestivalen men som har nått stor framgång även utanför Sveriges gränser. I tävlingen återfinns också såklart ett gäng spännande nykomlingar med starka röster och uttryck som kommer både överraska och imponera. I Melodifestivalen kan allting hända! säger Karin Gunnarsson, tävlingsproducent.

Programledare för Melodifestivalen 2023 är Farah Abadi och Jesper Rönndahl.