Johan Glans kör dubbla pass i Stadsparken

Till sommaren beger sig Johan Glans ut på turné igen. Redan 1 timme efter biljettsläpp hade det sålts 20 000 biljetter till turnén, som från den 18 juni till 12 augusti 2023 besöker ett 20-tal orter i Sverige. Nu släpps flera extraföreställningar för turnén. Den 30 juni klockan 18:00 sätts en extra föreställning upp i Stadsparken i Örebro. Den ordinarie föreställningen samma dag såldes slut snabbt.

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder. Mindre än en timme efter biljettsläpp hade det sålts mer än 20 000 biljetter till sommarens stora turné. Nu släpps ytterligare föreställningar till turnén.

– Det är helt galet! Jag har sett fram emot att få möta alla människor igen, men att det skulle bli sånt här tryck hade jag aldrig vågat drömma om!, säger Johan Glans.