Alphaville till Conventum i februari – Lustans Lakejer är förband

Syntpopikonerna tyska Alphaville besöker Sverige igen efter deras succé 2019 Forever Young Tour.
Det blev utsålda konserter i Stockholm, Karlstad och för tre datum i Göteborg. Pandemin bromsade förlängningen av turnén som nu tar fart igen med extra konserter i Malmö, Norrköping, Borås, Örebro och Uppsala.

Alphaville spelar på Conventum i Örebro den 17 februari.

“Alphaville fortsätter att hylla sitt debutalbum Forever Young. Året var 1984 och många låtar har skrivits sedan dess, men hitlåtarna “Big in Japan”, “Sounds Like a Melody” och “Forever Young” har blivit en tidlös koppling till vår egen uppväxt för miljoner av oss”.

Lustans Lakejer blir Special Guests till Alphaville. “De svenska synthpionjärerna i Lustans Lakejer är nu bekräftade som Special Guest när Alphaville återvänder till Sverige för ett antal konserter i februari. LL kommer att spela klassiker ur hela sin långa karriär: alltifrån debutsingeln ”Diamanter, via genombrottet med skivorna ”Uppdrag i Genève” och ”En Plats i Solen” till det hyllade nya albumet ”Mörk Materia.”   

källa/ foto: Conventum/A Star Entertainment