Urpremiär för dansföreställning av Helena Franzén

På lördag, den 21 januari, är det urpremiär för en unik dansföreställning skapad av den världskända koreografen Helena Franzén. Föreställningen Två och en spegel riktar sig till familjer med låg- och mellanstadiebarn och den leker med idén om hur vi uppfattar oss själva och hur andra ser på oss, uppger Region Örebro län.

– Det känns jättekul att Örebro blir premiärplats för Två och en spegel. Vi tror och hoppas att den ska inspirera och väcka tankar hos publiken. Extra roligt är att dansarna i föreställningen Jessica Andrenacci och Linn Ragnarsson, har kopplingar till Örebro och länet, säger Johanna Ström, utvecklingsledare i dans på Region Örebro län.

Två och en spegel har urpremiär på Kulturkvarteret lördag 21 januari kl. 11.00 och 13.00
Medverkande
Koreografi: Helena Franzén
Dans: Jessica Andrenacci & Linn Ragnarsson
Musik: Stefan Johansson
Scenbild & ljus: Håkan Jel
Kostym: Helena Franzén
Längd: Föreställning 30 minuter
Familjeföreställning – från 7 år och uppåt
Pris: Fri entré men anmälan krävs