Nästa vecka startar Hindersmässan – nu även på Trädgårdstorget

25-28 januari arrangeras marknaden under Hindersmässan som är en av Örebros starkaste traditioner. Under de två gånga åren fick marknaden ställas in på grund av coronapandemin men kommer i år kunna genomföras, där Trädgårdstorget tillkommer som ett nytt område för marknadsknallar.


– Många marknadsförsäljare har väntat och är väldigt glada över att vi nu kan genomföra marknaden som är en stark tradition både för försäljare och besökare. Platserna för att sälja under marknaden tog snabbt slut och nu ser vi fram emot kommande dagar precis som det ska vara, med karameller, hantverk, leksaker och mycket mer, säger Ajdina Ranica, ställföreträdande ansvarig för Hindersmässan.

Trädgårdstorget, som ligger vid korsningen Storbron och Södra Strandgatan, blir ett nytt område för marknadsknallar. Samtidigt som det kommer vara färre marknadsknallar längs södra Drottninggatan. Ett önskemål från butiksägarna.

,