Här är chansen att hitta ett nytt jobb – möt arbetsgivare på Kulturkvarteret

Onsdag 8 februari klocka 9-12 är det dags för årets första tillfälle med Jobbchansen, där arbetssökande kan speeddejta rekryterare från flera olika företag. Ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb.

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har arbetssökande möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats, på Kulturkvarteret.

– Träffen är kostnadsfri och allt du som arbetssökande behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV! Vi har anordnat Jobbchansen flera gånger i ungefär ett års tid och sett att responsen har varit väldigt positiv, så nu är vi i gång igen med årets första träff för att matcha ännu fler arbetsgivare med arbetssökande, berättar Thomas Strömberg, samordnare, Gymnasie- och arbetsmarknadsförvaltningen.