Smash Into Pieces direkt till finalen i Mello

I lördags tog sig örebrobandet Smash Into Pieces sig direkt till finalen i Melodifestivalen som går av stapeln den 11 mars i Friends Arena, Stockholm. 

“Six Feet Under” är titeln på låten som de tävlade med och är skriven av Andreas “Giri” Lindbergh, Linnea Deb, Joy Deb, Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Chris Adam Sörbye Hedman, Benjamin Jennebo och Per Bergqvist. Låten handlar om sångaren Chris Adams största livskris där han möter sin absoluta botten, det enda som kan ta honom upp igen är att se sig själv i spegeln och bryta sig fri från sitt forna jag. Budskapet Chris Adam vill förmedla med låten är hur man tar sig tillbaka, hur man gör comeback. Oavsett hur hopplöst saker kan kännas eller vara så finns det en väg upp om man är villig att göra jobbet. 

– Med tanke på att det var hela 10 år sedan en rockakt tog en finalplats i Melodifestivalen så är det med stor tacksamhet och stolthet som vi nu intar finalen i Friends Arena. Nu laddar vi genom att rulla ut turnébussen för en månadslång turné i Europa, med undantaget att vi får ställa in Amsterdam och Frankfurt för att kunna träffa alla er i Stockholm vilket vi väldigt mycket ser fram emot, säger Chris Adam Sörbye Hedman, frontman och sångare i Smash Into Pieces

Smash Into Pieces grundades för 15 år sedan i Örebro.

,