Två örebroare med i nya upplaga av Elitstyrkans hemligheter

Elitstyrkans hemligheter är tillbaka, denna gång från den jämtländska fjällvärlden i höstskrud, när årets rekryter genomgår några av världens tuffaste utmaningar i Handöl utanför Åre. 18 deltagare, 12 män och 6 kvinnor, från hela Sverige kommer under säsongen att pressas till sin fysiska och psykiska bristningsgräns. Under ledning av före detta elitsoldaterna ”Pam”, ”Bella”, ”Slam” och ”KP” ska rekryterna ta sig igenom en komprimerad uttagningsprocess liknande den som görs för att bli soldat inom svenska försvarets elitförband SOG (Särskilda operationsgruppen).

– I år är det den tuffaste säsongen hittills. Deltagarna fryser konstant och inte ens på logementet är det varmt. Det tittarna får se i år är fantastiska människor, kämpaglöd och moment utöver det vanliga med livet som insats. Skräck, rädsla, glädje, sorg, samhörighet och tillit är ord som sammanfattar årets säsong av Elitstyrkans hemligheter. De tvingas lita på varandra, vilka är teamspelare och vilka är egoister. Det händer mycket i denna säsong i en karg och hård miljö, säger Petra ”Pam” Malm.

Med begränsad tillgång till mat och vatten, lite sömn och tuff press tvingas rekryterna en efter en ge upp och lämna programmet. Till slut är det bara de allra uthålligaste som tar sig hela vägen.

– Det här är ett brutalt test av uthållighet och psyke, men det är samtidigt en otrolig resa i personlig utveckling för varje rekryt och för gruppen som helhet, som är fascinerande att följa, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent på TV4.Elitstyrkans hemligheter sänds på torsdagar på TV4 Play och TV4. Årets säsong har premiär den 6 april.

Här är årets deltagare i Elitstyrkans hemligheter:
#1 William-Patrik Molvén, 33 år, mental coach och PT, Stenungssund
#2 Elina Norling, 21 år, student, Partille
#3 Rafael Ortega Rayor, 58 år, idrottslärare, Malmö
#4 Michaela Altunkaynak, 28 år, account manager Malmö
#5 Mathias Ramberg, 28 år, hockeydomare, Märsta
#6 Thomas Kristoffersson, VD och entreprenör, 48 år, Dubai
#7 Joakim Wiesel, 42 år, lärare, Ljungby
#8 Sebastian Martinsson, 29 år, processoperatör och Bachelor 2021, Södertälje
#9 Esmeralda Tällö, 24 år, student, Örebro
#10 Torstein Stenersen, 33 år, före detta skidskytt i landslaget, Östersund
#11 Aila Kollenhag, 29 år, samhällsplanerare, Örebro
#12 Thomas Gottlind, 42 år, HR-chef, Södertälje
#13 Sami Saadi, 23 år, lagerarbetare, Skärmarbrink
#14 Ida Rääf, 30 år, anläggare, Sandviken
#15 Ola Nilsson, 33 år, anläggare och Sveriges starkaste man 2016, Kristianstad
#16 Eddy Bengtsson, 43 år, entreprenör och världsmästare i brottning, Göteborg
#17 Linnéa Bogren, 33 år, PT, Stockholm
#18 Salim Abdulahad, 33 år, lagerchef, Borås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.