Caroline från Örebro gifter sig vid första ögonkastet – deltagare i SVTs succé

Nu är tittarsuccén ”Gift vid första ögonkastet” äntligen tillbaka. I den nionde raka säsongen får vi stifta bekantskap med åtta deltagare i deras jakt på kärlek och lycka. Vi träffar singlarna Caroline, Ida, Lina, Stina, Arvid, Agust, Fredrik och Alexander som alla vet vad de vill ha, men är det samma sak som vad de behöver? Hur väl programmets experter har lyckats med matchningen återstår att se. I det första programmet får deltagarna träffa sin tilltänkta för första gången. Nytt för i år är att programserien utökats till 10 avsnitt.

En av deltagarna är Caroline, 32 år, djursjukskötare, Kumla, uppväxt i Örebro. Hon drömmer om ett lugnt liv med många djur, nära naturen. ”Jag har ju aldrig haft en fantasidröm om ett bröllop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.