Internationell matfest återvänder till Järntorget

International food festival återvänder till Örebro och erbjuder street food och andra goda delikatesser från världens alla hörn. Under fem hela dagar med start 2 maj kl 11:00 på Järntorget.

– Vi är så glada att marknaden kommer tillbaka till Örebro eftersom det var ett väldigt uppskattat inslag förra året, säger Sandra Bandick, projektledare på City Örebro

2022 var första året som International food festival arrangerades i Örebro. Det lockade hundratals Örebroare som fick uppleva nya och spännande smaker. Årets upplaga blir ännu större och bjuder på ännu flera smakupplevelser. Det blir mat och delikatesser från flera olika länder. Det finns något för alla, vare sig du gillar engelsk fudge, Vietnamesisk street food eller polska korvar så kommer du hitta det på international food festival.

-Vi älskar verkligen Örebro och är så glada att få komma tillbaka. Vi har med oss hundra meter mer smakupplevelser. Vi fick så mycket värme och kärlek från er så vi kan inte annat att längta tillbaka, säger Robert Norrhede, Eventmanger International Food Festival

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.