iStone

Det här kan bli hur intressant som helst!


Vi är ett av landets mest spännande IT-bolag om vi får säga det själva… Det som gör oss spännande är det faktum att vi startade för bara nio år sedan och har utvecklats i en rasande takt. Med dig så är vi snart 600 anställda placerade på kontor över hela världen. Vi expanderar kraftigt och inom kort så kommer vi att omsätta över en miljard SEK. iStone baserar sin verksamhet på de tre största affärssystemen som levereras av SAP, Microsoft och Infor. Nu önskar vi seniora medarbetare till vårt affärsområde M3 där vi idag har kunder och projekt på alla världens kontinenter.

Att utvecklas i den takt vi gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion och en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Alla våra medarbetare är påfallande engagerade i sitt arbete och en slags entreprenörsanda präglar företaget, detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vårt eget bolag och kundernas verksamhet.

Det är kul att jobba hos oss helt enkelt.

Vill du vara med och utveckla iStone och våra kunder?

  • Senior affärskonsult med inriktning på kundorderprocessen samt logistik
  • Senior affärskonsult med inriktning på inköps- och produktionsprocessen samt logistik
  • Senior ekonomikonsult

Vi söker seniora affärskonsulter för våra M3 kunder globalt. Vi jobbar i projektform och du kommer att vara delaktig i att att implementera och/eller utveckla våra kunders processer med affärssystemet M3 som verktyg. Våra kunder finns främst inom tillverkande och distribuerande industri.

Du har flera års praktisk erfarenhet i olika linjebefattningar eller så jobbar du redan idag som affärskonsult. Har du deltagit i projekt avseende implementering av affärssystem så är det meriterande, speciellt om du redan har kunskaper i Movex eller M3.

Söker du tjänsten som senior ekonomikonsult så har du flera års praktisk erfarenhet som ekonomiansvarig med goda kunskaper inom intern och extern redovisning.

Vi söker också

  • Senior BI-konsult

 

Du gillar att jobba med olika typer av analys och rapportverktyg och du skall bli bra stöd för våra M3 kunder globalt. Vi jobbar i projektform och du kommer att vara delaktig i att bygga upp vår BI satsning där Click&DECIDE kommer att vara en viktig komponent för affärssystemet M3. Våra kunder finns främst inom tillverkande och distribuerande industri .

Du har flera års praktisk erfarenhet redan idag på ett antal analys och rapportverktyg.

Har du idag kunskaper i Movex eller M3s databas struktur så blir det enklare att komma igång snabbt. Har du dessutom varit med och implementerat M3/Movex eller annat affärssystem så är det en fördel.

Placeringsorter för dessa tjänster: Stockholm, Borlänge och Örebro

Kontaktperson iStone: Joakim.Eresund@istone.com

Välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.